BIOLOGICO TRE QUERCE
BIOLOGICO TRE QUERCE
Company data
General information
Company Name: Societa Agricola Tre Querce
Commercial Name: BIOLOGICO TRE QUERCE
Vat number: 01539080539
Contacts
http://www.biologicotrequerce.it
Head office
![]() |
ZONA SANTANDREA 13A, 58051 MAGLIANO IN TOSCANA(GROSSETO) |
![]() |
Ph. 3464714265 |
![]() |
Ph. 3464714265 |
First Person
Michele Tonissi
Owner / Administrator
Second Person
Debora Elia
Other role, please specify
Company description
Company Details
Turnover 2022
< 100.000
% export 2022
0%
Workforce
2
Certification
Products produced
Price range
Main factors of competitiveness of the company
Products
Prodotta con semolato di grano duro biologico molito a pietra, la nostra pasta viene trafilata al bronzo e lavorata ed essiccata a temperatura inferiore a 42 °C. A differenza della comune semola, il semolato contiene il germe di grano che è ricchissimo di sostanze nutritive: aminoacidi, acidi grassi, sali minerali, vitamine del gruppo B, tocoferoli, omega 3 e omega 6. Produced with stone-milled organic durum wheat "semolato", our pasta is bronze-drawn and worked and dried at a temperature below 42 °C. Unlike "semola", "semolato" contains wheat germ which is very rich in nutrients: amino acids, fatty acids, mineral salts, B vitamins, tocopherols, omega 3 and omega 6.
Prodotta con semolato di grano duro biologico molito a pietra, la nostra pasta viene trafilata al bronzo e lavorata ed essiccata a temperatura inferiore a 42 °C. A differenza della comune semola, il semolato contiene il germe di grano che è ricchissimo di sostanze nutritive: aminoacidi, acidi grassi, sali minerali, vitamine del gruppo B, tocoferoli, omega 3 e omega 6. Produced with stone-milled organic durum wheat "semolato", our pasta is bronze-drawn and worked and dried at a temperature below 42 °C. Unlike "semola", "semolato" contains wheat germ which is very rich in nutrients: amino acids, fatty acids, mineral salts, B vitamins, tocopherols, omega 3 and omega 6.
Prodotta con semolato di grano duro biologico molito a pietra, la nostra pasta viene trafilata al bronzo e lavorata ed essiccata a temperatura inferiore a 42 °C. A differenza della comune semola, il semolato contiene il germe di grano che è ricchissimo di sostanze nutritive: aminoacidi, acidi grassi, sali minerali, vitamine del gruppo B, tocoferoli, omega 3 e omega 6. Produced with stone-milled organic durum wheat "semolato", our pasta is bronze-drawn and worked and dried at a temperature below 42 °C. Unlike "semola", "semolato" contains wheat germ which is very rich in nutrients: amino acids, fatty acids, mineral salts, B vitamins, tocopherols, omega 3 and omega 6.
Prodotta con semolato di grano duro biologico molito a pietra, la nostra pasta viene trafilata al bronzo e lavorata ed essiccata a temperatura inferiore a 42 °C. A differenza della comune semola, il semolato contiene il germe di grano che è ricchissimo di sostanze nutritive: aminoacidi, acidi grassi, sali minerali, vitamine del gruppo B, tocoferoli, omega 3 e omega 6. Produced with stone-milled organic durum wheat "semolato", our pasta is bronze-drawn and worked and dried at a temperature below 42 °C. Unlike "semola", "semolato" contains wheat germ which is very rich in nutrients: amino acids, fatty acids, mineral salts, B vitamins, tocopherols, omega 3 and omega 6.
Prodotta con semolato di grano duro biologico molito a pietra, la nostra pasta viene trafilata al bronzo e lavorata ed essiccata a temperatura inferiore a 42 °C. A differenza della comune semola, il semolato contiene il germe di grano che è ricchissimo di sostanze nutritive: aminoacidi, acidi grassi, sali minerali, vitamine del gruppo B, tocoferoli, omega 3 e omega 6. Produced with stone-milled organic durum wheat "semolato", our pasta is bronze-drawn and worked and dried at a temperature below 42 °C. Unlike "semola", "semolato" contains wheat germ which is very rich in nutrients: amino acids, fatty acids, mineral salts, B vitamins, tocopherols, omega 3 and omega 6.
Prodotta con semolato di grano duro biologico molito a pietra, la nostra pasta viene trafilata al bronzo e lavorata ed essiccata a temperatura inferiore a 42 °C. A differenza della comune semola, il semolato contiene il germe di grano che è ricchissimo di sostanze nutritive: aminoacidi, acidi grassi, sali minerali, vitamine del gruppo B, tocoferoli, omega 3 e omega 6. Produced with stone-milled organic durum wheat "semolato", our pasta is bronze-drawn and worked and dried at a temperature below 42 °C. Unlike "semola", "semolato" contains wheat germ which is very rich in nutrients: amino acids, fatty acids, mineral salts, B vitamins, tocopherols, omega 3 and omega 6.