PASTIFICIO CHELUCCI SRL
PASTIFICIO CHELUCCI SRL
Company data
General information
Company Name: Pastificio Chelucci srl
Commercial Name: PASTIFICIO CHELUCCI SRL
Vat number: 01295700478
Contacts
http://www.pastificiochelucci.it
Company description
Company Details
Turnover 2022
250.000 - 500.000
% export 2022
<25%
Workforce
4
Main Export Areas
Certification
Other certifications
PASTIFICIO ARTIGIANALE DI RIFERIMENTO DI CONSORZI EGRARI E COLDIRETTI PER LA FILIERA TOSCAN
Characteristics
Products produced
Price range
Main factors of competitiveness of the company
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Products
Pici stella di grano duro 100% toscano; essiccati a bassa temperatura, per conservare appieno tutte le proprietà nutrizionali del frumento. La pasta è trafilata al bronzo per conferirle una consistenza ruvida e porosa che ne migliora la qualità. Pici Stella, il picio che cuoce in 10 minuti perchè sagomato a forma di stella Ingredienti semola di grano duro, acqua Informazioni nutrizionali per 100g valore energetico: 343kcal/1455kj grassi: 0,4g carboidrati: 71g zuccheri: 3,3g proteine: 12,2g sale:0g The dough is kneaded according an old and traditional method. The bronzw drawning gives the pasta the perfect roughness, maintains the organoleptic characteristics of the semolina and the natural flavor of the artisan pasta. the drying takes place at low temperatures (30-35 degrees) on frames placed in wooden cells and employs three days.
Quasimodi di grano duro 100% toscano; essiccati a bassa temperatura, per conservare appieno tutte le proprietà nutrizionali del frumento. La pasta è trafilata al bronzo per conferirle una consistenza ruvida e porosa che ne migliora la qualità. Ingredienti semola di grano duro, acqua Informazioni nutrizionali per 100g valore energetico: 343kcal/1455kj grassi: 0,4g carboidrati: 71g zuccheri: 3,3g proteine: 12,2g sale:0g The dough is kneaded according an old and traditional method. The bronzw drawning gives the pasta the perfect roughness, maintains the organoleptic characteristics of the semolina and the natural flavor of the artisan pasta. the drying takes place at low temperatures (30-35 degrees) on frames placed in wooden cells and employs three days.
Le bugie di grano duro 100% toscano; essiccate a bassa temperatura, per conservare appieno tutte le proprietà nutrizionali del frumento. La pasta è trafilata al bronzo per conferirle una consistenza ruvida e porosa che ne migliora la qualità. Ingredienti semola di grano duro, acqua Informazioni nutrizionali per 100g valore energetico: 343kcal/1455kj grassi: 0,4g carboidrati: 71g zuccheri: 3,3g proteine: 12,2g sale:0g The dough is kneaded according an old and traditional method. The bronzw drawning gives the pasta the perfect roughness, maintains the organoleptic characteristics of the semolina and the natural flavor of the artisan pasta. the drying takes place at low temperatures (30-35 degrees) on frames placed in wooden cells and employs three days.
San Giovanni, il formato di pasta ispirato alle losanghe della chiesa San Giovanni Fuorcivitas di Pistoia. The San Giovanni pasta takes up an architectural detail of the Basilica of San Giovanni in Pistoia The dough is kneaded according an old and traditional method. The bronzw drawning gives the pasta the perfect roughness, maintains the organoleptic characteristics of the semolina and the natural flavor of the artisan pasta. the drying takes place at low temperatures (30-35 degrees) on frames placed in wooden cells and employs three days.
Spaghetti di grano duro 100% toscano; essiccati a bassa temperatura, per conservare appieno tutte le proprietà nutrizionali del frumento. La pasta è trafilata al bronzo per conferirle una consistenza ruvida e porosa che ne migliora la qualità. Ingredienti semola di grano duro, acqua Informazioni nutrizionali per 100g valore energetico: 343kcal/1455kj grassi: 0,4g carboidrati: 71g zuccheri: 3,3g proteine: 12,2g sale:0g The dough is kneaded according an old and traditional method. The bronzw drawning gives the pasta the perfect roughness, maintains the organoleptic characteristics of the semolina and the natural flavor of the artisan pasta. the drying takes place at low temperatures (30-35 degrees) on frames placed in wooden cells and employs three days.
Riccioli di grano duro 100% toscano; essiccati a bassa temperatura, per conservare appieno tutte le proprietà nutrizionali del frumento. La pasta è trafilata al bronzo per conferirle una consistenza ruvida e porosa che ne migliora la qualità. Ingredienti semola di grano duro, acqua Informazioni nutrizionali per 100g valore energetico: 343kcal/1455kj grassi: 0,4g carboidrati: 71g zuccheri: 3,3g proteine: 12,2g sale:0g The dough is kneaded according an old and traditional method. The bronzw drawning gives the pasta the perfect roughness, maintains the organoleptic characteristics of the semolina and the natural flavor of the artisan pasta. the drying takes place at low temperatures (30-35 degrees) on frames placed in wooden cells and employs three days.
Strigoli di grano duro 100% toscano; essiccati a bassa temperatura, per conservare appieno tutte le proprietà nutrizionali del frumento. La pasta è trafilata al bronzo per conferirle una consistenza ruvida e porosa che ne migliora la qualità. Ingredienti semola di grano duro, acqua Informazioni nutrizionali per 100g valore energetico: 343kcal/1455kj grassi: 0,4g carboidrati: 71g zuccheri: 3,3g proteine: 12,2g sale:0g The dough is kneaded according an old and traditional method. The bronzw drawning gives the pasta the perfect roughness, maintains the organoleptic characteristics of the semolina and the natural flavor of the artisan pasta. the drying takes place at low temperatures (30-35 degrees) on frames placed in wooden cells and employs three days.
Penne lisce di grano duro 100% toscano; essiccate a bassa temperatura, per conservare appieno tutte le proprietà nutrizionali del frumento. La pasta è trafilata al bronzo per conferirle una consistenza ruvida e porosa che ne migliora la qualità. Ingredienti semola di grano duro, acqua Informazioni nutrizionali per 100g valore energetico: 343kcal/1455kj grassi: 0,4g carboidrati: 71g zuccheri: 3,3g proteine: 12,2g sale:0g The dough is kneaded according an old and traditional method. The bronzw drawning gives the pasta the perfect roughness, maintains the organoleptic characteristics of the semolina and the natural flavor of the artisan pasta. the drying takes place at low temperatures (30-35 degrees) on frames placed in wooden cells and employs three days.
Penne rigate di grano duro 100% toscano; essiccate a bassa temperatura, per conservare appieno tutte le proprietà nutrizionali del frumento. La pasta è trafilata al bronzo per conferirle una consistenza ruvida e porosa che ne migliora la qualità. Ingredienti semola di grano duro, acqua Informazioni nutrizionali per 100g valore energetico: 343kcal/1455kj grassi: 0,4g carboidrati: 71g zuccheri: 3,3g proteine: 12,2g sale:0g The dough is kneaded according an old and traditional method. The bronzw drawning gives the pasta the perfect roughness, maintains the organoleptic characteristics of the semolina and the natural flavor of the artisan pasta. the drying takes place at low temperatures (30-35 degrees) on frames placed in wooden cells and employs three days.
Linguine di grano duro 100% toscano; essiccate a bassa temperatura, per conservare appieno tutte le proprietà nutrizionali del frumento. La pasta è trafilata al bronzo per conferirle una consistenza ruvida e porosa che ne migliora la qualità. Ingredienti semola di grano duro, acqua Informazioni nutrizionali per 100g valore energetico: 343kcal/1455kj grassi: 0,4g carboidrati: 71g zuccheri: 3,3g proteine: 12,2g sale:0g The dough is kneaded according an old and traditional method. The bronzw drawning gives the pasta the perfect roughness, maintains the organoleptic characteristics of the semolina and the natural flavor of the artisan pasta. the drying takes place at low temperatures (30-35 degrees) on frames placed in wooden cells and employs three days.